Doe mee en wordt partner!

Sluit je aan en werk samen met Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Provincie Zuid-Holland!

doe mee

Het Grenzeloos Datalandschap (GDL) is een samenwerkingsverband tussen overheden, bedrijven, kennisinstellingen en andere stakeholders in de provincie. 

Het samenwerkingsverband bestaat uit 3 typen partners:

  1. Strategische partners: Het Grenzeloos Datalandschap heeft een aantal strategische partners, welke samen werken om de doelen van deze partijen te realiseren en vice versa. Daarbij fungeert het GDL als hefboom voor het opzetten en realiseren van use-cases. Strategische partners brengen hun netwerken en kennis in en stellen dit beschikbaar aan het ecosysteem.                         
  2. Ecosysteempartners: Het Grenzeloos Datalandschap faciliteert jou bij het opzetten van jouw projecten die je helpen je maatschappelijke doelen te halen, waarbij de uitwisseling van data (en kennis) tussen verschillende partijen centraal staat. Binnen het GDL heb je als Ecosysteempartner toegang tot een waardevol netwerk dat van toegevoegde waarde is voor de realisatie van gemeentelijke beleidsopgaven.                  
  3. Kennispartners: In het netwerk van het Grenzeloos Datalandschap zit een aantal kennispartners zoals Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) die ons helpen met academische en andersoortige vraagstukken. Vertegenwoordig jij een kennisinstelling of een kennisplatform die mogelijk aansluit bij de doelstellingen van het Grenzeloos Datalandschap? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Zie jij een waardevolle samenwerking voor je? Of wil je samen kijken naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op via: grenzeloosdatalandschap@pzh.nl  en volg ons op LinkedIn!
 
Contact informatie
Partners

Erasmus Universiteit Rotterdam

Gemeente Den Haag

Gemeente Rotterdam

Provincie Zuid-Holland